Het Nederlands Openluchtmuseum Het leukste dagje uit!

Winkel informatie Het Nederlands Openluchtmuseum
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een museum over het dagelijks leven van gewone mensen in de afgelopen 250 jaar. Het verleden tot komt leven in de ruim 90 historische gebouwen. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen naar boven. Het museum is volop in beweging en er komen elk seizoen weer nieuwe attracties bij.

In het museumpark is van alles te doen voor jong en oud. Op het plein in de beroemde Zaanse buurt is speelgoed van vroeger te bewonderen, met een trekpontje vaart de bezoeker over de grote vijver en daarna geniet de bezoeker van een portie overheerlijke poffertjes in de gezellige kraam! Ieder weekend en in de schoolvakanties zijn er diverse activiteiten voor kinderen te doen.
Het Nederlands Openluchtmuseum is een nationaal museum over de cultuur van het dagelijks leven van gewone mensen.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Het Nederlands Openluchtmuseum aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Het Nederlands Openluchtmuseum.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Het Nederlands Openluchtmuseum .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Het Nederlands Openluchtmuseum heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Het Nederlands Openluchtmuseum .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Het Nederlands Openluchtmuseum belangrijk zijn: open, lucht, museum, dagje, uit, kinderen, opa’s, oma, ouder

Verlopen aanbiedingen van Het Nederlands Openluchtmuseum :