Hibba Omdat spelen gezond is!

Winkel informatie Hibba
De webwinkel Hibba is onstaan door ouders die van mening waren dat speelgoed heel belangrijk is voor een kind. De winkel is de laatste jaren enorm gegroeid. Op dit moment zijn er 11 mensen werkzaam bij Hibba. De producten die in het assortiment worden opgenomen moeten voldoen aan de maatstaven die Hibba oplegd. Zo moet het speelgoed een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind. Het speelgoed moet bovendien het kind prikkelen en ervaringen op laten doen. Maar bovenalles gaat het erom dat het heel erg leuk speelgoed is waar kinderen een lange tijd zoet mee zijn. Omdat Hibba een hoge lat legt op het gebied van kwaliteit willen ze graag dat jij als consument op tijd aangeeft wanneer je niet tevreden bent. Wanneer je wat besteld bij Hibba, dan gaat het vaak dezelfde dag nog met de verzendig mee zodat het mogelijk is dat het Hibba speelgoed de volgende dag bij jou in huis is.

Ben jij geïnteresseerd in het speelgoed van Hibba? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Hibba aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Hibba.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Hibba .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Hibba heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Hibba .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Hibba belangrijk zijn: Speelgoed, kinderen, spelen, leren, gezond