HotelSpecials.nl Kortweg genieten

Winkel informatie HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2001. Het is een ondereel van Hotel Booker BV. Naast HotelSpecials.nl behoren er meer sites binnen deze groep. Het gaat hierbij om: BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, HotelCadeau.nl, Gift For 2 en Uitin.nl. HotelSpecials.nl is naast Nederland in zowel Zweden als Belgie actief. HotelSpecials.nl heeft meer dan 1600 hotels in het bestand staan waar je uit kan kiezen op de website van HotelSpecials. Het bedrijf realiseerde in 2007 een bruto omzet van ruim 35 miljoen en maakte meer dan 150.000 boekingen.
Via de website biedt het de beste aanbiedingen van alle verschillende hotels die aangesloten zijn bij het bedrijf. HotelSpecials.nl biedt de laagste prijs garantie! Daarmee geniet je van een voordelig en compleet verzorgd hotelverblijf vaak aangevuld met leuke extra’s. Wat dacht je van een entreebewijs voor een nabijliggend pretpark? Of een heerlijk welkomstdiner?

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Hotel specials aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Hotel specials.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Hotel specials .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Hotel specials heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Hotel specials .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Hotel Specials belangrijk zijn: hotel, hotels, nederland, arrangementen, weekend aanbiedingen

Verlopen aanbiedingen van HotelSpecials.nl: