Hotelbon Gratis overnachten in ruim 3000 hotels verspreid over Europa

Winkel informatie Hotelbon
Ben je toe aan een lang verwen weekend? Wilt je jouw partner verrassen met een paar dagen er helemaal tussen uit? Maar wil je vooral niet teveel betalen? Bestel dan nu de Hotelbon Voucher voor maar € 40,-. Voor die € 40,- verblijf je met 2 personen 4 dagen (3 nachten) in een goed hotel. De enige voorwaarde is dat je ontbijt en dineert in jouw hotel. Maar eten moet je toch.
Met de Hotelbon Voucher kun je gratis overnachten in ruim 3000 hotels door heel Europa. Je kunt kiezen uit ruim 3000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen. Van de Veluwe tot de Elzas en van de Ardennen tot de Kanaaleilanden.
Ga je er het liefst een paar keer per jaar uit? Ga dan voor de voordelige Hotelbon Jaarkaart. Deze kaart kun je zo vaak gebruik als je wilt. Als je de Hotelbon aanschaft krijg je daarbij een full color Hotelgids met het volledige aanbod waaruit je kunt kiezen. Daarnaast ontvang je ieder kwartaal de seizoenskrant vol scherp geprijsde arrangementen exclusief voor Hotelbon Jaarkaart houders. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Neem dan snel zelf een kijkje!

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Hotelbon aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Hotelbon.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Hotelbon kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Hotelbon heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Hotelbon als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Hotelbon belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Hotelbon, hotel, hotels, boeken, reserveren, Hotelbon Jaarkaart, Hotelbon Voucher, hotelcheque, arrangementen, gratis overnachten, Fletcher hotels, Fletche.

Verlopen aanbiedingen van Hotelbon: