InkClub

Algemene informatie InkClub.com
Op www.inkClub.com kun je inktpatronen, lasertoners en andere printertoebehoren kopen tegen lage prijzen en met snelle leveringen. Inkclub verkoopt gebruiksproducten die zich zeer goed lenen voor de e-handel. Met behulp van een zeer eenvoudige bestelwijze vind je gemakkelijk wat je zoekt in het assortiment. Wanneer jouw bestelling is geplaatst, wordt deze razendsnel naar je verstuurd. Mocht er een probleem ontstaan, dan staat de veeltalige klantenservice graag voor je klaar per e-mail!
 
Doordat alle verkopen via het internet gebeuren en de klantenservice via e-mail loopt, bereikt Inkclub een hoge kostenefficiëntie. En dat is terug te zien in de prijzen! Bovendien spaar je bij Inkclub waardevolle tijd!
 
InkClub is opgericht in het jaar 2000 door de ondernemers Lennart Nyberg en Hans Nilsson in Zweden. Het plan was om inktpatronen en lasertoners via postorder op het internet te verkopen. Sindsdien heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld en een constante, winstgevende groei laten zien.
 
In juni 2007 verworf Hakon Invest 50 procent van het bedrijf. Momenteel heeft inkClub meer dan 2 miljoen klanten in 15 Europese landen. Dat plaatst Inkclub als één van de grootste spelers in de online-verkoop van inktpatronen in de wereld!

 

Terug naar alle winkels

[serialposts]


InkClub aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.InkClub.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van InkClub .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
InkClub heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van InkClub .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor InkClub belangrijk zijn: Inkt, inktpatroon, inktpatronen, inkt patroon, inkt patronen, cartridge, cartridges, inkt cartridge, inkt cartridges, inktcartridge, inktcartridges, compatibel, compatibele, compatible, refill, inkt en toner, printer, inkjet, inktjet, laser, laser printer, inkjet printer, inktjet printer, inkjetprinter, toner, toners, goedkoop, goedkoopst, goedkope, goedkoopste, snelle verzending, ink, magenta, cyaan, geel