InShared Verzekeringen

Winkel informatie InShared
Achmea is ooit begonnen als een groepje boeren dat in het Friese dorpje Achlum bij elkaar kwam en bedacht om samen geld in één pot te doen om op deze manier zichzelf tegen grote risico’s te verzekeren. Risico’s die iemand eigenlijk niet in zijn eentje kon dragen. Mensen die schade hadden konden dan gebruik maken van de pot met geld en degene die er geen beroep op deden kregen weer geld terug. Zo werkt het ook bij InShared. InShared is dan ook een initiatief en handelsnaam van Achmea.
Om ervoor te zorgen dat dit systeem goed blijft werken heeft InShared enkele bijzondere dingen toegevoegd aan het systeem: zo doen ze niet met iedereen zaken, omdat het niet eerlijk is dat mensen die weinig schade hebben mee moeten betalen voor mensen die zeer veel schade hebben.

Verder doet InShared alles digitaal, omdat dat veel goedkoper is zonder dat dit ten koste gaat van de service. En tot slot houdt InShared niks achter: je kunt dus open en bloot zien hoeveel premies er per jaar is binnengekomen bij InShared.
Je kunt bij InShared gebruik maken van de volgende diensten: overstapservice, autoverzekering, woonverzekering en een mensenverzekering.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


InShared aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.InShared.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van InShared .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
InShared heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van InShared .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor InShared belangrijk zijn: InShared, verzekering, goedkoop, verzekeren, premie, online verzekering, schadeverzekering, afsluiten, internetonly verzekeraar, verzekeringsmaatschappij, basisverzekering, schadeverzekeraar, premie berekenen, jaarbeloning, 10% korting

Verlopen aanbiedingen van InShared :