Intimobella Exclusieve kwaliteits lingerie

Winkel informatie Intimobella
Medio 2009 is Intimobella opgericht door Erica Colman. Erica vond dat er in Nederland nog geen winkel was die mooie lingerie online verkocht: een winkel waar je draagbare vrouwelijke lingerie kunt kopen die heel betaalbaar is en van perfecte kwaliteit is. Verleidelijke lingerie die erotisch kan zijn, maar daar niet alleen maar voor bedoeld is. Lingerie waarin een vrouw zich mooi en vrouwelijk voelt. Dat alles vind je bij Intimobella. Bij Intimobelle hoef je niet de keuze te maken tussen draagbare of sexy lingerie, maar vind je het beste van beide in één. Je kunt er terecht voor o.a. push-up bh’s, t-shirt bh’s, strings, shorts, slips en meer.
Intimobella biedt lingerie aan van het merk LingaDore en is gemaakt van luxe stoffen. Van dit merk wordt een uitgebreide matenrange gevoerd en toch blijft het betaalbaar. Ontbreekt jouw maat? Dan kun je contact opnemen met Erica en kijkt zij voor jou of ze het toch kan verkrijgen, dat is nog eens service!
Daarnaast spaar je bij elke aankoop punten. Voor iedere euro krijg je één spaarpunt. Bij 250 spaarpunten krijg je een waardebon van 10 euro.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Intimobella aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Intimobella.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Intimobella kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Intimobella heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Intimobella als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Intimobella belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Lingerie, exclusief, mode, sexy, intimobella, strings, slips, shorts, boxershort, string, trendy, verleidelijk.

Verlopen aanbiedingen van Intimobella: