Kidsers Kinderkleding bedrukken voor lage prijzen

Winkel informatie Kidsers
Kidsers is opgericht door Marloes Kappers, die door de komst van haar eigen kinderen ook de wens kreeg om een eigen baby- en kinderlijn op te zetten. Kidsers is een online shop voor baby- en kinderkleding, waarbij je een eigen opdruk kunt kiezen. De kleding is door Kidsers zelf ontworpen.

De baby- en kinderkleding is bij Kidsers uit voorraad leverbaar in de maten 50/56 tot en met 134/140. De shirts zijn van 100% katoen, in 8 kleuren verkrijgbaar en van zeer goede kwaliteit.
Je kunt de shirts laten bedrukken naar eigen smaak d.m.v. eigen teksten, lettertypes, kleuren en illustraties. Kidsers is ook goed geschikt voor als je een origineel kraamcadeau wilt geven.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Kidser aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Kidser.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Kidser .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Kidser heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Kidser .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Kidser belangrijk zijn: kinderkleding, babykleding, bedrukken, felle, kleuren

Verlopen aanbiedingen van Kidsers :