Kidzbag Unieke persoonlijke kindertassen

Winkel informatie Kidzbag
Deze webshop bestaat helaas niet meer.
Kidzbag is een uniek concept. Kidzbag maakt het mogelijk om je eigen kindertas te personaliseren in één handomdraai door middel van een badge met klittenband. Als jouw kind bijvoorbeeld naar school gaat plak je een naambadge op de tas en als het kinderdag is kun je de naambadge verwisselen met bijvoorbeeld een foto van het favoriete huisdier van jouw kind.
De tassen van Kidzbag zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Er is uiteraard rekening mee gehouden dat een drinkbeker, een broodtrommel en een kledingstuk of een knuffel er met gemak in kunnen. Er zijn uiteraard tassen voor boys en voor girls. En je kunt kiezen uit verschillende typen tassen: de bowlingtas, de mini messengerbag, de mini rugzak, de strandshopper en de zwemtas.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Kidzbag aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Kidzbag.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Kidzbag kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Kidzbag heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Kidzbag als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Kidzbag belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, kidzbag, kindertassen, badges, zwemtas, zwemtassen, postmanbag, postmanbags, postmenbag, postmenbags, messengerbag, messengerbags, messenger bag, luiertassen, luiertas, kindertassen, kindertas, kindershopper, kindershoppers, kinderrugzak, kinderrugzakken, bowlingtas, bowlingtassen, klittenbandbage.

Verlopen aanbiedingen van Kidzbag: