Kijkshop De kijkshop van Nederland!

Winkel informatie Kijkshop
In 1973 werd de eerste kijkshop vestiging geopend in Den Bosch. De Kijkshop kwam met de eerste winkelformule achter glas! Dat bleek een enorm succes. In de jaren vanaf 1973 is de Kijkshop gegroeid van 1 winkel naar ruim 100 vestigingen in heel Nederland. De Kijkshop is een onderdeel van Klockgrossisten i Norden Netherlands BV (KIN).
De Kijkshop heeft een veelzijdig assortiment van meer dan 10.000 artikelen. Hierbij gaat het om: horloges, sieraden, parfum, audio/video, horloges, office, huishoudelijk en persoonlijke verzorging tot doe-het-zelf, telecommunicatie en fotografie. De kijkshop is erop gericht een breed assortiment aan te bieden tegen een scherpe prijs. Dat is precies waar Aanbiedingvoorjou.nl naar opzoek is voor jullie.
In de traditionele winkels, ook wel fysiek genoemd, wordt bij elk artikel informatie vergeven en de verkoopprijs. Als u een artikel wilt kopen, vult u zelf een koopbon in, die geeft u af bij de kassa en na betaling ontvangt u het artikel in de ongeopende fabrieksverpakking.


Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Kijkshop aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. (www.kijkshop.nl)

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Kijkshop.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen. Kijkshop heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van kijkshop.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Kijkshop belangrijk zijn: Aanbiedingvoorjou.nl, kijkshop, online, winkel,Beeld en Geluid, PC en Accessoires, Telecom, Persoonlijke Verzorging, Sieraden en Horloges, Keuken, Huishouden, Huis en klussen, Vrije tijd, Fotoservice, Aanbiedingen, acties, kortingen

Verlopen aanbiedingen van Kijkshop: