Kodak Gallery Digitaal foto’s afdrukken

Winkel informatie Kodak Gallery
Kodak Gallery vindt haar oorsprong in juli 1999 toen het werd opgericht in Berkeley in California door een uiteenlopende groep internetveteranen. Deze internetveteranen waren verbonden door hun passie voor fotografie en deelden de frustratie dat zij niet in staat waren om afdrukken van hoge kwaliteit te maken van hun digitale camera foto’s. Deze frustratie hebben zij uiteindelijk omgezet in een innovatieve ontwikkeling van een geavanceerde en tegelijk ook gebruiksvriendelijke internetdienst.
De Kodak EasyShare Gallery is dan ook dé toonaangevende online service voor het ontwikkelen van digitale foto’s. Via Kodak Gallery kan je op een veilige, gemakkelijke manier jouw foto’s bekijken, opslaan, delen met vrienden en familie en er echte Kodak-afdrukken van laten maken. Op de site van Kodak Gallery wordt tevens ook gratis bewerkingsprogramma’s aangeboden. Enkele producten die je er o.a. kunt krijgen/maken zijn: fotoboeken, wenskaarten, foto afdrukken, fotokalenders, fotocadeaus, posters, collages, canvasdoeken en meer.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Kodak Gallery aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.KodakGallery.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Kodak Gallery kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Kodak Gallery heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Kodak Gallery als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Kodak Gallery belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Kodak, kodak gallery, foto’s online delen, online fotoalbums, kodak ofoto, ofoto, online fotoservice, ofoto digitale fotoservice, service voor het afdrukken van digitale foto’s, fotoafdrukservice, fotoservice online, digitale fotoafdrukservice, afdrukservice voor foto’s, digitale foto’s ontwikkelen, fotocadeaus, digitale foto’s delen, foto’s online ontwikkelen, fotokalender, online afdrukken, aanmelden bij kodak gallery, fotoboeken, fotocadeaus, fotokalenders, wenskaarten, canvas.

Verlopen aanbiedingen van Kodak Gallery: