KooZzzi Nooit meer koud in bed

Winkel informatie KooZzzi
KooZzzi is onderdeel en merknaam van Huntink Pink. KooZzzi staat voor innovatie, warmte, ontspanning, design en kwaliteit. De 3 z’jes’ staan voor slapen, want met de KooZzzi pillow in bed slaap je heerlijk in. KooZzzi maakt duurzame, sterke en veilige producten. Alle producten worden uitgebreid op veiligheid getest. Sommige producten zijn hierdoor juist vernieuwend, omdat ze zoveel veiliger zijn dan andere producten.
Voortaan hoef je het dus niet meer koud te hebben in bed. Bij KooZzzi kun je terecht voor een heerlijk warm kruik of warm kussen voor in bed. Hierdoor zul je het nooit meer koud hebben. Ze hebben leuke omslagcovers, oplaadbare bedwarmers en design warmtekussens.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


KooZzzi aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.KooZzzi.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van KooZzzi .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
KooZzzi heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van KooZzzi .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor KooZzzi belangrijk zijn: koozzzi, warmte kussens, babykruik

Verlopen aanbiedingen van KooZzzi: