Koter Kado Unieke naamkadootjes

Winkel informatie Koter Kado
Koter Kado is opgericht in maart 2005 en begon als een website met gepersonaliseerde kinderboekjes maar is momenteel uitgegroeid tot wat het nu is.
Koter Kado is de webshop met het meest uitgebreide assortiment op het gebied van gepersonaliseerde kadootjes (naamkadootjes) voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Het assortiment is zeer groot en bestaat onder andere uit gepersonaliseerde kinderboekjes, bedrukte kleding, lunchtrommels met naam, tassen met naam, zwemkleding met naam en nog veel meer. Om snel de juiste artikelen te vinden voor jouw kinderen is de shop opgedeeld in enkele duidelijke categorieën: baby’s, peuters, kleuters, kids, onderweg, school, kdv, labels & stickers, sport & spel en diversen. Bijna elke week komen er nieuwe, unieke en leuke artikelen bij in de shop van Koter Kado.
Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org, waardoor je zonder enkel risico kunt shoppen. Bij bestellingen met een bedrag van 80 euro of meer is het verzenden van gekochte artikelen gratis.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Koter Kado aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.KoterKado.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Koter Kado kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Koter Kado heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Koter Kado als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Koter Kado belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Boek met naam, Koeka bandana, speendoekje, ID plaatje, Dogtag, Dog Tag, identiteitsplaatje, naamketting, naamplaatje, badjasje, rompertje, knuffel, boxkleed, babymutsje, label-label, snoozebaby , knuffeldoekje, troostdoekje, doekje met labels, rugzak, sporttas, zwemtas, buttons, kinderkamerkunst, geboortetegels, canvas, T-shirt, t shirt, bedrukt, gedrukt, geprint, Mepal, lunchtrommels, lunchbox, broodtrommel, schoolbeker, drinkfles met naam, Tevens kinder cap, petten, speenkoord, speenketting, keycord, sleutelhanger, fopspeen, muts met naam, sjaal met naam, uniek, persoonlijk, kado, cadeau, naamkado, verjaardag, geboorte, kraamkado, communie, doop, Koter Kado.

Verlopen aanbiedingen van Koter Kado: