KPN KPN sluit je aan!

Winkel informatie KPN
KPN is de belangrijkste leverancier van ICT- en Telecommunicatiediensten in Nederland. Vroeger was KPN vooral bekend van de vaste telefonie, maar tegenwoordig biedt het een breed pakket producten aan op het gebied van telefonie, internet en televisie. Door de overname van Getronics een paar jaar geleden heeft KPN ook het antwoord op veel ICT-vragen in huis. KPN heeft als doel om marktleider te zijn op de gebieden waarin ze actief zijn. Naast Nederland is KPN ook actief in andere landen. Daar voeren ze echter ander merken dan hier in Nederland. In Duitsland en Belgi├ź voeren ze de merken E-Plus en Base.

Producten die door KPN worden aangeboden zijn: vaste telefonie, mobiele telefonie, kabel televisie, digitenne, iTV, HDTV, internet. Ben jij geïnteresseerd in een product van KPN. Neem dan een kijkje op hun website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


KPN aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.KPN.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van KPN .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
KPN heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van KPN .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor KPN belangrijk zijn: KPN, Internet, Telefonie, Bellen, Sim, Abonnement, Prepaid, iTV, HDTV