Kruidvat Steeds verrassend, altijd voordelig!

Winkel informatie Kruidvat
Kruidvat is groot geworden als een drogist die voordeel biedt, hierin speelt de combinatie tussen de lage prijzen en de verrassende producten een belangrijke rol. Kruidvat heeft als motto: “Steeds verrassend, altijd voordelig.” Met dit motto is de Kruidvat leider op de drogisterijmarkt. De Kruidvat voert een compleet assortiment op het gebied van persoonlijke verzorging, waarbij het eigen merk een hele belangrijke plaats heeft ingenomen. De meer dan 2000 eigenmerk producten hebben een hoge mate van populariteit. Dit komt voornamelijk door de goede en scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Kruidvat is ook steeds succesvoller geworden op het bebied van niet-cosmetica-artikelen. Bij de Kruidvat vindt je het allemaal van cd’s voor hele goede prijzen, speelgoed, decoratieve artikelen in en om het huis tot en met de vertrouwde Kruidvat Fotoservice. Kruidvat bedient wekelijks dan ook zo’n 2 miljoen trouwe klanten.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Kruidvat aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Kruidvat.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Kruidvat .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Kruidvat heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Kruidvat .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Kruidvat belangrijk zijn: cd,cd’s,cosmetica,drogisterij,dvd,goedkoop,kruid,Kruidvat,kwaliteit,producten,vat,winkels, aanbieding, actie, korting