Labelfriends Naamstickers en kledinglabels, stickers en labels maken

Winkel informatie Labelfriends
Labelfriends is het toonaangevende merk op het gebied van labels om kinderspullen te voorzien van naam. Bedoeld om ouders en hun kinderen het makkelijk te maken op school, kinderdagverblijf, crèche en BSO.
De naam doet misschien anders vermoeden, maar labelfriends is een oerhollands merk. Bedacht aan de keukentafel door Peter Wienecke en Katrien Blokland, getrouwd en ouders van drie kinderen. Zij vonden dat er een einde moest komen aan het beplakken van kinderspullen met pleisters en het geknoei met stiften. Zij bedachten hoe fijn het zou zijn als kinderen, zelfs als ze hun naam nog niet konden lezen, hun eigen spulletjes zouden herkennen. Door kleur, vorm en leuke plaatjes samen te laten komen is het labelfriends concept in 2008 niet onopgemerkt van start gegaan. Al meteen vanaf het begin ging het hard. Inmiddels is labelfriends flink gegroeid en zie je overal de kleurrijke labels opduiken!
Labelfriends.nl is dé specialist in naamlabels voor op kinderspullen. Op labelfriends.nl wordt een uitgebreid assortiment stickers en labels aangeboden in verschillende formaten, vormen en kleuren. De labels van labelfriends.nl zijn veilig te gebruiken in vaatwasser, magnetron, stoomsterilisator, wasmachine en droger.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Labelfriends aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Labelfriends.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Labelfriends kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Labelfriends heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Labelfriends als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Labelfriends belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Labelfriends, naamstickers, kledinglabels, stickers, labels, merk je spullen, tips, mini naamstickers, kleine naamstickers, grote naamstickers, super naamstickers, mega naamstickers, stip naamstickers, kleine schoenstickers, kleine naamstickers jojojanneke, fun naamstickers, kleine strijklabels, grote strijklabels, strijklabels jojojanneke, combiset, kinderdagverblijf combiset, school combiset, sos bandjes, jongens sos bandjes, meisjes sos bandjes, permanente stift, veilig op stap, labelhangers, fun reflectors.

Verlopen aanbiedingen van Labelfriends: