Laladoo Een kraamcadeau met een verhaal

Winkel informatie Laladoo
Bij Laladoo koop je een kraamcadeau met een verhaal. Laladoo vindt dat baby’s het allerbeste verdienen. Daarom heeft Laladoo babykleren en babyspeeltjes ontwikkeld die er niet alleen mooi uit zien en 100 procent veilig zijn, maar ook nog eens een verhaal hebben. De collectie bestaat uit Dutch Design van hoge kwaliteit. Elk artikel dat je bij Laladoo koopt is van 100 procent natuurlijk en afbreekbaar materiaal, net als de verpakking. In de verpakking zit tevens een speciale verassing. Elk cadeau artikel w ordt namelijk verpakt in een bijzondere beker. De beker lijkt glimmend plastic maar is gemaakt van pure maïs. Als extra verassing zit er een growie in met bloemzaadjes. Hierdoor geef je met Laladoo niet zomaar een kraamcadeau maar een cadeau met een verhaal.
Als je vandaag besteld voor 15 uur, wordt jouw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag bezorgd. Neem snel een kijkje bij Laladoo en shop enkele mooie babyspulletjes bij elkaar. Niet goed? Geld terug!

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Laladoo aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Laladoo.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Laladoo kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Laladoo heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Laladoo als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Laladoo belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Babykleren, veilig, Dutch Design, cadeau, kraamcadeau, cradle to cradle, biologisch, biologisch afbreekbaar, afbreekbaar, natuurlijk, ecologisch, kringloop, recycling, recycle, growie, mutsje, rompertje, speeldoekje, slabbetje, daffi, snuzi, kimo, daffi, Laladoo.

Verlopen aanbiedingen van Laladoo: