Laudius Business School MBA basics in 3 maanden

Winkel informatie Laudius
Laudius business school heeft ruim 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige studies die je thuis kunt volgen. Honderdduizenden cursisten gingen je voor en hebben hier hun voordeel mee gedaan. Door de expertise van Laudius is het concept gebaseerd op 3 peilers: kwaliteit van het studiemateriaal, kwaliteit van de begeleiding en het leerconcept, wat snel kwalitatief en betaalbaar is.

Laudius Business School biedt je nu onder andere de mogelijkheid tot het volgen van de thuisstudie MBA Basics. Met de studie MBA Basics vergaar je snel en doeltreffend kennis, spreek je vakjargon en ken je alle modellen en theorieën. Je studeert uiteraard volledig in je eigen tempo en waar je maar wilt. Je leert hierdoor dezelfde stof als full-time MBA studenten, maar ontdaan van volledige ballast. Bij deze cursus ontvang je schriftelijk cursusmateriaal en 9 luister cd’s. Hierdoor wordt reistijd nu studietijd! Dat is ideaal. Daarnaast heb je een persoonlijke coach beschikbaar. De lesstof uit de cursus is voor iedere organisatie, groot of klein, profit of non-profit, praktisch toepasbaar. Ben je nieuwsgierig naar de ervaring van eerdere studenten of wil je meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje of vraag de gratis brochure aan. Ook is het mogelijk om de MBA Basics gratis uit te proberen. Zo weet je precies of het bij je past.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Laudius aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Laudius.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Laudius kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Laudius heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Laudius als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Laudius belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Laudius, Laudius business school, business, school, 3 maanden, inhoud, mening van cursisten, kwaliteitsgarantie, studiecoach, gratis proberen, luister cd, masterclass, diploma, gratis brochure, contact, mba, mba basics, .

Verlopen aanbiedingen van Laudius: