Leen Bakker Tuin, wonen, werken, slapen, decoratie, textiel en meer

Winkel informatie Leen Bakker
Leen Bakker staat garant voor gemak en kwaliteit voor een zeer lage en scherpe prijs. Maar Leen Bakker betekent absoluut nog meer. Leen Bakker staat voor het miliieu en staat voor moderne interieurs. Leen Bakker heeft in Nederland ruim 100 winkels en in Belgiƫ bijna 60. Hierdoor is er altijd wel een filiaal bij jou in de buurt, maar ook online kun je nu terecht in de shop van Leen Bakker. Je kiest bij Leen Bakker uit een breed assortiment artikelen. Voor elke smaak en elk budget.
Bij Leen Bakker vind je de laatste trends en ideeen op het gebied van wonen. Voor zowel het alleen verfraaien of decoreren van de woonkamer als het huis volledig opnieuw inrichten kun je er terecht. Het assortiment is altijd overzichtelijk: kasten bij kasten, vloerkleden bij vloerkleden en tafels bij tafels. Wel zo gemakkelijk!
Maar Leen Bakker is ook zeer servicegericht! Gordijnen worden op maat gemaakt, vloerbedekking wordt bij jou thuis gelegd en de aankopen worden snel bezorgd bij jou thuis. Je kunt bij Leen Bakker dus eigenlijk voor van alles terecht: banken, tafels, kasten, audio meubels, zitzakken, linnenkasten, vloeren, kleden, verlichting, lampen, gordijnen, raamdecoratie, kussens, badtextiel, parasols, tuinmeubelen, partytenten en vele andere artikelen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Leen Bakker aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Leen Bakker.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Leen Bakker kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Leen Bakker heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Leen Bakker als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Leen Bakker belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Leen Bakker, wonen, werken, slapen, woningdecoratie, textiel, tuin.

Verlopen aanbiedingen van Leen Bakker: