SleepCool Dekens, dekbedovertrekken, lakens, slopen en meer

Winkel informatie SleepCool
SleepCool.nl is een nieuwe webwinkel die lekker slapen bevordert. Enerzijds door veel aandacht aan een juiste temperatuurregeling te besteden, met hulpmiddelen als dekens in diverse materialen en diktes, de Chillow, een “koel” kussen en de ChiliPad, een onderdeken die niet alleen kan verwarmen maar ook kan koelen. SleepCool is een idee van Annelike Helle en Paul Kleijngeld en is voor hun een langgekoesterde droom. De site is ontstaan aangezien beide het heel belangrijk vinden om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat er via SleepCool alleen maar kwaliteits beddengoed wordt aangeboden.

Voor zowel dikke warme winterdekken als koelere, katoenen, linnen of lichte wol dekens kun je hier terecht. Ben je op zoek naar artikelen die lekker slapen bevorderen? Neem dan eens een kijkje bij SleepCool.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Sleepcool aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Sleepcool.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Sleepcool .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Sleepcool heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Sleepcool .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Sleepcool belangrijk zijn: sleepwarm, dekens, lakens, slapen, genieten, slopen, dekbedovertrekken

Verlopen aanbiedingen van SleepCool: