Leukste liedjes Zing mee met de leukse kinderliedjes

Winkel informatie Leukste liedjes
Leukste liedjes is onderdeel van Kids Marketeers. Kids Marketeers is uitgever op het gebied van nieuwe en goed doordachte concepten en producten voor kinderen. Van ontspanning tot speelse educatie en van liedjes tot spelletjes. In boekvorm en digitaal, in binnen- en buitenland.
Op de site van Leukste liedjes vind je dan ook vele leuke producten: liedjesboeken, educatieve boeken, kinderverhalen en spelletjes. De liedjesboeken zijn vooral geschikt voor kinderen van nul tot zeven jaar. Het boek en de bijbehorende cd zorgen voor uren zangplezier. Elk lied beslaat een spread in het boek.
De educatieve boeken zijn vooral geschikt voor kinderen van vier tot acht jaar en alle boeken hebben een individueel doel, maar vormen samen ook weer een geheel. Uiteraard worden kinderen ook graag voorgelezen, en daarvoor zijn dan ook de kinderverhalenboeken. En tot slot kun je kiezen uit enkele leuke spellen: de puzzels, het memoryspel en het kwartetspel zorgen voor veel speelplezier en educatie.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Leukste liedjes aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Leuksteliedjes.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Leukste liedjes kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Leukste liedjes heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Leukste liedjes als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Leukste liedjes belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Leukste liedjes, Liedjesboeken, liedjesboek, boek met CD, kinderliedjes, kinderboeken, spellen, lievelingsliedjes, dansliedjes, songteksten, memory, puzzel, kwartet, spellenpakket, dierenpuzzels, dierenkwartet, dierenmemory, mijn dieren, mijn klok, mijn getallen, mijn grote sprookjesboek, mijn Sinterklaasboek, dierenliedjes, dansliedjes, feestliedjes, sinterklaasliedjes, kerstliedjes, bijbelliedjes.

Verlopen aanbiedingen van Leukste liedjes: