Levi’s Jeans, kleding en accessoires

Winkel informatie Levi’s
Levi’s is opgericht in 1853 door Oskar Levi Strauss in San Francisco. Samen met kleermaker Jacob Davis uit Reno is hij de ‘schepper’ van de spijkerbroek. Momenteel is de volledige naam van Levi’s: Levi Strauss & Co. Levi’s is in de wereld één van de grootste merknamen met verkopen in meer dan 110 landen wereldwijd. Er is op de hele wereld geen ander bedrijf met een vergelijkbare wereldwijde verspreiding en aanwezigheid in de markt. Er zijn 4 waarden die Levi Strauss & Co sinds de oprichting zeer belangrijk vindt: Empathy, Originality, Integrity en Courage.
In de online webshop van Levi’s kun je terecht voor vele jeans, t-shirts, shirts, sweaters, jassen, schoenen, accessoires, shorts, en skirts. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen is er een grote collectie artikelen waar je uit kunt kiezen.
Als je iets koopt bij Levi’s dan wordt jouw bestelling over het algemeen binnen 4 dagen geleverd. De verzendkosten bedragen 5,99 euro. En is jouw bestelling uiteindelijk niet naar je zin? Geen probleem, je kunt het simpel retourneren.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Levi’s aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Levis.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Levi’s kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Levi’s heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Levi’s als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Levi’s belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Jeans, shorts, t-shirts, shirts, sweaters, jackets, footwear, accessoires, skirts, tops, bottoms, kids, babies, boys, girls, graphic tees, special editions, store locator.

Verlopen aanbiedingen van Levi’s: