Lilians Galerie Schilderijen van allerlei categorieën

Winkel informatie Lilians Galerie
Lilian’s Galerie is een druk bezochte online kunst galerie en is gespecialiseerd in betaalbare schilderijen zonder te bezuinigen op de kwaliteit en de creativiteit. Klanten waarderen Lilian’s Galerie met een 8,8. Dit bllijkt uit de enquete die inmiddels door vele honderden kopers is ingevuld.
In iedere bezoeker schuilt een kunstliefhebber, maar de hoge prijzen hield velen tegen. Lilian’s Galerie speelt daarop in met scherpe prijzen en biedt zo toch iedereen een mogelijkheid een mooi schilderij van hoge kwaliteit aan de muur te hebben zonder dat dit gelijk een grote investering wordt. Ook hoef je er geen ‘verstand’ van te hebben: je vindt een schilderij mooi of niet mooi, zo simpel is het. Op de website is veel aandacht besteed aan de presentatie van de schilderijen.
Elk schilderij is door een professionele kunstenaar met hoge kwaliteit materialen vervaardigd.De schilderijen zoals getoond op de website zijn daadwerkelijk aanwezig in de galerie. Als je een schilderij koopt heb je het schilderij binnen 1-2 werkdagen in huis. Direct afhalen is ook mogelijk bij Lilian’s Galerie. Van bestelling tot volledige afhandeling van de order duurt slechts enkele dagen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Lilians Galerie aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.LiliansGalerie.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Lilians Galerie kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Lilians Galerie heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Lilians Galerie als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Lilians Galerie belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Lilians Galerie, bloemen, bomen, abstract, modern, schilderij, dieren, Afrikaans, kids, diversen, erotisch, zon, zee, stad, land, keuken, stilleven, zakelijk, schilderscanvas, professioneel, handgemaakt.

Verlopen aanbiedingen van Lilians Galerie: