LOI Van korte cursus tot volledige HBO

Winkel informatie LOI
De LOI is in 1923 gestart met de eerste opleiding. Momenteel heb je bij de LOI keuze uit meer dan 500 opleidingen. Van beroepsgerichte MBO opleidingen en functiegerichte cursussen tot complete en officieel erkende HBO opleidingen en universitaire opleidingen. Je vindt hier dus gegarandeerd de opleiding die bij je past. Met jaarlijks 100.000 studenten en cursisten is de LOI marktleider op het gebied van afstandsonderwijs.
Alle opleidingen bij de LOI voldoen aan de kwaliteitsnormen. De LOI is dan ook de eerste opleider waarbij je thuis in je eigen tempo studeert waarvan alle opleidingen en cursussen zijn getoetst en geaccrediteerd door de NVAO. Kwaliteit is een onderscheidende factor van de LOI. Deze kwaliteit wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


LOI aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.LOI .nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van LOI .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
LOI heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van LOI .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor LOI belangrijk zijn: cursus, hbo, hogeschool, LOI, mbo, opleiding, studie, thuis, thuisstudie

Verlopen aanbiedingen van LOI: