Lucardi online De grootste online juwelier

Winkel informatie Lucardi
Lucardi is de grootste online webshop voor horloges en sieraden. Bij Lucardi kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor mooie sieraden en horloges tegen een scherpe prijs. Lucardi heeft door heel Nederland meer dan 90 winkels zitten, maar het is ook mogelijk om online jouw nieuwe sieraden te kopen.
Lucardi verkoopt onder andere sieraden en horloges van de merken: Axcent, Breil, Cai, Casio, Champion, Espirt, Festina, Hello Kitty, Miss sixty, Nine, Pulsar, Sony. Dus ben je op zoek naar een armband, een enkelbandje, een hanger, een horloge, een ketting, oorbellen, een ring, een trouwing of een wekker? Lucardi heeft het allemaal.
Als je iets hebt gekozen in de online webshop van Lucardi kun je profiteren van de flexibele levering. Je kunt het zowel thuis, op het werk als bij een filiaal laten afleveren. Net wat jou uitkomt! Je kunt bij Lucardi betalen met iDeal, Mastercard, VISA card of gebruik maken van rembours. Lucardi.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie , de branchevereniging van bedrijven die op afstand zaken doen met consumenten. De leden van de Thuiswinkel.org werken volgens de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Lucardi aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Lucardi.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Lucardi kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Lucardi heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Lucardi als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Lucardi belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Lucardi, You & me, Sony, Regal, Q&q, Pulsar, Nine, Moretime, More, Miss sixty, Memphis, Jetset, Inverness, Hello Kitty, Gift items, Festina, Eve, Esprit, Champion, Casio, Carrera, Cai, Breil, Axcent, 9 karaat, diamante, gold plated, goud, horologe, keramiek, kunstof, leer, rubber, staal, titanium, witgoud, zilver, horloge, sieraad, wekker, trouwring, set, ring, oorbel, ketting, hanger, enkelbandje, armband.

Verlopen aanbiedingen van Lucardi: