Luxedassen.nl Dé e-shop voor Mark Christiaan dassen

Winkel informatie Luxedassen.nl
LuxeDassen.nl is een moderne webwinkel waar de man van vandaag snel een stropdas kan kopen. Deze webwinkel onderscheidt zich door geen inloggegevens en geen wachtwoorden te vragen, levering binnen 24 uur per brievenbuspost, een makkelijke kostenstructuur (alle stropdassen € 14,95) en een betrouwbare betaalmethode: CreditCard, iDeal, eenmalige machtiging, etc.
De Pim Fortuyn-achtige stropdassen van het merk Mark Christiaan (MC) zijn handgestikt en van 100% zijde! Tevens worden ze in luxegeschenkverpakking geleverd.

Luxedassen.nl is ideaal voor de jonge, snelle, gemakkelijke zakenman die geen zin en tijd heeft om een stropdas in de winkel te kopen. De shop is overzichtelijk ingericht in effen stropdassen, gestreepte stropdassen en overige stropdassen.
Is de gekochte stropdas toch niet goed? Geen probleem: niet goed, geld terug!

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Luxedassen.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Luxedassen.nl .nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Luxedassen.nl .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Luxedassen.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Luxedassen.nl .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Luxedassen.nl belangrijk zijn: Stropdas, stropdassen, das, dassen, man, vaderdag, vader, relatiegeschenk, tie, ties, cadeau, kado, stopdas, stopdassen, stropdasen, dasen, cravate, stropdaswinkel, luxe, mark, marc, Christiaan, christian

Verlopen aanbiedingen van Luxedassen.nl :