Madame Tussauds Een dagje uit in Amsterdam

Winkel informatie Madame Tussauds
Madame Tussauds is wereldwijd een bekend bedrijf met vele beroemdheden. Madame Tussauds heeft een kleurrijk verleden. Al meer dan 200 jaar worden de gasten van Madame Tussauds vermaakt. De merknaam is wereldwijd bekend. Madame Tussauds heeft dan ook meerdere vestigingen over de hele wereld.
Madame Tussauds in Amsterdam opende haar deuren in de Kalverstraat in 1971 en was daarmee de eerste vestiging buiten Engeland sinds 1817. Later in 1991 verhuisde Madame Tussauds naar de huidige locatie op de Dam in het centrum van Amsterdam.
Madame Tussauds maakt vanaf mei 2007 onderdeel uit van de internationale attractiegroep Merlin Entertainments. Naast Madame Tussauds maken ook de volgende attracties onderdeel uit van Merlin Entertainments: Alton Towers, London Eye, Chessington World of Adventures, The Dungeons, Earth Explorer, Gardaland, Heide Park, Legoland, Sealife, Seal Sanctuaries, Thorpe Park en Warwick Castle.
Vele beroemdheden staan in Madame Tussauds. Denk hierbij aan Nederlandse sterren zoals Edwin Evers, Gerard Joling en Chantal Janzen, maar ook internationale sterren zijn er te bewonderen zoals Justin Bieber en Robert Pattinson.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Madame Tussauds aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.MadameTussauds.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Madame Tussauds kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Madame Tussauds heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Madame Tussauds als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Madame Tussauds belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Madame Tussauds, toegangskaartje, kaart, online, beelden, beroemdheden, wassenbeelden, wassen, beeld, Michael Jackson, internationaal, uitje, dagje uit.

Verlopen aanbiedingen van Madame Tussauds: