MakeMyMosaic Fotomazaiek, het ideale kado

Winkel informatie MakeMyMosaic
Een fotomozaïek is een afbeelding die bestaat uit vele kleine beelden. Wanneer je jouw poster vanuit de verte bekijkt vormen deze kleine afbeeldingen één grote foto. Het is bij MakeMyMosaic mogelijk om met verschillende hoeveelheden foto’s een mozaïek beeld te maken. Dit kan al vanaf 1 foto tot wel duizenden! Voor jouw MakeMyMosaic poster hoef je alleen jouw foto’s te uploaden en een posterformaat te kiezen. MakeMyMosaic zal jouw foto’s dan binnen 24 uur verwerken en je per email een gratis preview sturen. Als je hiermee tevreden bent kun je jouw mozaïek als poster bestellen!
Voor het maken van een mozaïek wordt het gebruik maken van minimaal 50 foto’s geadviseerd. Er zijn echter geen beperkingen tot hoeveel foto’s je kunt uploaden. Bij weinig foto’s worden foto’s meerdere malen gebruikt in de mozaïek.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


MakeMyMosaic aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.MakeMyMosaic.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van MakeMyMosaic kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
MakeMyMosaic heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van MakeMyMosaic als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor MakeMyMosaic belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, MakeMyMosaic , fotomozaiek, mozaiekposter, makemymosaik, makemymosaic, vriend, vriendin, mosaic, mozaiek, poster, geschenk, kadotips, fotos, plaatjes, verjaardag, vaderdag, moederdag, kerst, sinterklaas, halloween, posteridee, origineel.

Verlopen aanbiedingen van MakeMyMosaic :