MAVI Travel De reis van jouw leven

Winkel informatie MAVI Travel
Wil je op vakantie naar Turkije of Griekenland, maar wil je het net even anders? Dan is MAVI Travel iets voor jou. Als je op vakantie gaat met MAVI Travel dan heb je geen last van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen. Je gaat met MAVI Travel namelijk op BLUE CRUISE. Op het zeilschip ontdek je fraaie kusten, in het gezelschap van een kleine groep mede vakantiegangers. Je beleeft Griekenland of Turkije vanaf een prachtige boot, de Cap San Aragon. De boot is absoluut voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite, eigen speedboot met banaan, waterski en binnen- en buitenbar. Op de boot kunnen maximaal 16 personen. De sfeer is ongedwongen en gezellig, alsof je met een privézeiljacht vaart. Het leven aan boord is afwisselend en gemoedelijk, je vaart bijna altijd langs de kust en je hebt contact met je medereizigers. De BLUE CRUISE is een absolute droomvakantie, waarin je kunt genieten van de natuur en de rust. Zo kun je optimaal ontspannen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


MAVI Travel aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.MAVITravel.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van MAVI Travel kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
MAVI Travel heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van MAVI Travel als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor MAVI Travel belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, MAVI Travel, bootvakantie, vloot, vakantie, zee, water.

Verlopen aanbiedingen van MAVI Travel: