Menzis Zorgverzekeraar voor jouw zorgverzekering en reisverzekering

Winkel informatie Menzis
Met ruim 2 miljoen verzekerden is Menzis één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. De mens staat centraal bij alles wat Menzis doet. Menzis biedt een groot aantal voordelen. Menzis accepteert iedereen zonder medische selectie, Menzis is een ledenorganisatie zonder winstoogmerk, zorgadvies en wachtlijstbemiddeling voor iedereen en voordeel met het gratis Menzis Fit & Actief Ledenprogramma.
Goede zorg voor iedereen, dat is het uitgangspunt van Menzis. Menzis wil goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar houden. Juist daarom werkt Menzis samen met onder andere zorgaanbieders en patiëntenverenigingen. En Menzis is een onderlinge waarborgmaatschappij: de ledenraad heeft het voor het zeggen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Menzis aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Menzis.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Menzis kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Menzis heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Menzis als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Menzis belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Menzis, zorgverzekeraar, zorg, zorgverzekering, klant worden, premie berekenen, overstappen, het juiste pakket, veranderingen, verzekeringen, vergoedingen, zorgadvies, topzorg, ledenvoordeel, klantenservice, contact, topzorg, amandelen, topzorg borstkanker, topzorg hernia, topzorg heupartrose, topzorg, knieartrose, topzorg liesbreuk, topzorg meniscus, topzorg staar, keurmerk.

Verlopen aanbiedingen van Menzis: