Mijnfopspeen.nl Fopspeen met naam

Winkel informatie Mijnfopspeen.nl
Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.nl. Pia Callessen, mama van Frederik en Emma, is gestart met NavnesuttenĀ® in april 2005 met als doel de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen.
Ouders en personeel van kinderdagverblijven kennen goed het probleem: fopspenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. De gepersonaliseerde fopspeen werd ontwikkeld om dit op te lossen.
Toen haar site in Denemarken startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht. Kort na de opening in Denemarken exporteerde ze het idee naar Zweden, de Verenigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland en nu ook Belgiƫ en Nederland.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Mijnfopspeen.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Mijnfopspeen.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Mijnfopspeen.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Mijnfopspeen.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Mijnfopspeen.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Mijnfopspeen.nl belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Mijnfopspeen.nl, Gepersonaliseerde fopspenen, mijnfopspeen, mijn fopspeen, fopspenen, fopspenen met naam, persoonlijke fopspenen, ronde en symmetrische fopspenen, anatomische fopspenen, Tuutjes, tuut, tutje, tute, gepersonaliseerde tuutjes, silcoon, latex.

Verlopen aanbiedingen van Mijnfopspeen.nl: