Modern Elektronica, LCD, laptop, witgoed, huishoudelijk

Winkel informatie Modern
De directie van IMpact Retail, het moederbedrijf van Modern.nl, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Dat betekent op dit moment dat de webshop van Modern gesloten is.
Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Ze hebben een uitgebreid assortiment op internet staan met daarbij een goede servcie. Bij Modern ben je gegarandeerd van een goede garantie, aansluiting en bezorging. Je ontvangt namelijk altijd 2 jaar gratis garantie. Alle producten die je besteld worden gratis thuisbezorgd. Daarnaast heb je bij Modern.nl het voordeel dat je telefonisch advies kan vragen. Dit maakt het winkelen op Modern.nl wel een stuk betrouwbaarder, veiliger en gemakkelijker.

De producten die Modern levert zijn: televisie, DVD, computer, fotocamera, videocamera, audio, navigatiesysteem, telefonie, witgoed, keukenapperatuur, inbouwapparatuur, verzorging en huishoudelijke apparaten. Ben jij geïnteresseerd in een van deze producten? Neem dan eens een kijkje in deze webwinkel.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Modern aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Modern.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Modern .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Modern heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Modern .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Modern belangrijk zijn: Elektronica, LCD, laptop, witgoed, huishoudelijk

Verlopen aanbiedingen van Modern: