Movie Park Germany Attractiepark in Duitsland

Winkel informatie Movie Park Germany
Movie Park Germany is een pretpark in Duitsland gelegen nabij de plaats Bottrop. Het park werd in 1996 opgericht onder de naam Warner Brothers Movie World, maar werd in 2004 werd het park overgenomen door StarParks. De licenties waren in handen van Six Flags. Daarom mocht het park geen Warner Brotherfilms, zoals Batman, verwerken in zijn attracties. Veel attracties kregen daarom een andere naam of een ander thema. In 2010 is het park overgenomen van StarParks door Parques Reunidos. Het park bestaat uit diverse achtbanen, waterattracties en bioscopen waar diverse films worden vertoond. Enkele attracties zijn Hollywood street set, nickland, streets of new york, the old west, Santa monica pier, mystery River & ice age. Daarnaast kun je genieten van enkele spectaculaire shows. Het pretpark is het ideale uitje voor het hele gezin.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Movie Park Germany aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.MovieParkGermany.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Movie Park Germany kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Movie Park Germany heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Movie Park Germany als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Movie Park Germany belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Movie Park Germany, Movie Park, warner bros, uitje, familie, achtbaan, shows, entertainment.

Verlopen aanbiedingen van Movie Park Germany :