My M&M’s Jouw gepersonaliseerde M&M’s

Winkel informatie My M&M’s
In 1950 verscheen de kleine ‘m’ voor het eerst op een chocolaatje. In het begin was hij zwart, maar leter werd hij wit en dat is hij nog altijd. M&M’s is een onderdeel van Mars, ook wel bekend van Snickers, Twix en Dove chocolade.
Nu is het mogelijk om zelf jouw eigen M&M’s te maken. De My M&M’s zijn echte cholade M&M’s in een door jou zelf gekozen kleur en bedrukt met een tekst die jij zelft hebt bedacht en gekozen. My M&M’s zijn het gehele jaar leverbaar en zijn alleen verkrijgbaar via internet.
Het personaliseren van M&M’s is alleen mogelijk voor de variant M&M’s chocolate en niet voor de variant M&M’s peanut aangezien deze te onregelmatig van vorm is.
Je kunt zelf M&M’s ontwerpen voor elke gelegenheid: liefde, verjaardag, huwelijk, geboorte en doop, feestdagen en natuurlijk ook gewoon als aardigheidje of elke andere gelegenheid. Je kunt maximaal 2 verschillende persoonlijke berichten schrijven op je My M&M’s. Voor elk bericht heb je de beschikking over 2 regels van 8 tekens (incl. spaties). Om het eventuele cadeautje helemaal af te maken kan je er ook nog een gepersonaliseerde kaart bij doen. Het maken en ontwerpen van jou eigen My M&M’s is zeer gemakkelijk. Je volgt de stappen en aanwijzingen en dan komt het altijd goed.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


My M&M’s aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Mymms.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van My M&M’s kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
My M&M’s heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van My M&M’s als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor My M&M’s belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, unieke MMs creëren, een persoonlijk karakter geven, snoepjes, chocolaatjes, dragees, suikerwaren, lekkernijen, je kleuren, je bericht, je verpakking kiezen, kleine gelegenheden, grote gebeurtenissen, geven, origineel cadeau, persoonlijk cadeau, vieren, liefde, verjaardag, familiefeesten, religieuze gebeurtenissen, doopfeesten, bruiloften, geboortes, communie, geloofsbelijdenis, bar mitswa, kerst, Pasen, gebeurtenis, my MMs, my mm’s, my M&M’s, my M&Ms, mymmspersonalized m&m’s, customized m&m’s, personalized chocolate, customized chocolate, custom printed chocolate, custom printed candy, customized candy, personalized candy, personalized chocolate message, customized chocolate message, chocolate party favors, chocolate wedding favors, chocolate bridal favors.

Verlopen aanbiedingen van My M&M’s: