NannyCare Een veilig babybedje

Winkel informatie NannyCare
De NannyCare is een sensormatje wat je onder het matras van een babybedje neerlegt. Het sensormatje neemt de beweging van de ademhaling waar en waarschuwt de ouders wanneer deze in gevaar is.
Met de geboorte van jouw kindje, breken mooie dagen aan. Vaak ga je ’s nachts en overdag meerdere keren naar het wiegje om te kijken of de kleine nog wel ademhaalt. Dit is echt geen uitzondering. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor je kindje zorgen en op tijd gewaarschuwd worden als de ademhaling mogelijk in gevaar is. De NannyCare helpt je hier dus bij. Neem eens een kijkje op de site van NannyCare en vindt daar nog veel meer informatie over dit sensormatje.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


NannyCare aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.NannyCare.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van NannyCare kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
NannyCare heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van NannyCare als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor NannyCare belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, NannyCare, sensormatje, ademhaling, angelcare, baby, babysense, baby-breath-monitor, bewegingsmonitor, BM-02, controle, medisch, nanny, nannycare, oppas, prematuur, SIDS, veilig slapen, wiegendood, ziekenhuis.

Verlopen aanbiedingen van NannyCare: