Nationale Postcode Loterij De grootste goededoelenloterij van Nederland

Winkel informatie Nationale Postcode Loterij
De Nationale Postcode Loterij is opgericht in 1989 en heeft als doelstelling: bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld. Met deze doelstelling groeide de Nationale Postcode Loterij uit tot de grootste goededoelenloterij van Nederland.
De helft van de netto-opbrengst van de Nationale Postcode Loterij wordt elke keer besteedt aan organisaties die zich inzetten voor milieubescherming, natuurbehoud, hulp aan slachtoffers uit oorlogen, geweld en armoede. Sinds 1989 werd er dan ook al ruim 2,7 miljard euro geschonken aan meer dan 60 goede doelen.

Bij de Nationale Postcode Loterij win je nooit alleen! Dit komt omdat je als deelnemer een prijs deelt met andere deelnemers in een wijk of postcode. Zo deel je de prijs met je buren, waardoor de vreugde nog groter is! En je doet al mee vanaf 8,50 euro per maand. Er zijn jaarlijks 14 trekkingen, waardoor je 14 keer kans maakt op mooie prijzen. Wil je niet automatisch meespelen? Dank kun je een los lot kopen bij ruim 400 Primera winkels.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Nationale Postcode Loterij aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Nationale Postcode Loterij.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Nationale Postcode Loterij .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Nationale Postcode Loterij heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Nationale Postcode Loterij .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Nationale Postcode Loterij belangrijk zijn: postcodeloterij, winnen, loten, lot, nationale, postcode, loterij, straatprijs, prijzen, uitslagen, goededoelen, goede, doelen, speel, groene postcode prijs, groenepostcodeprijs, kanjer, postcodekanjer, feest, lentekanjer, zomerkanjer, kanjerexpress, dagprijs, postcodedagprijs, postcodegetallenspel

Verlopen aanbiedingen van Nationale Postcode Loterij :