NAVTEQ Digitale kaarten, verkeers- en locatiegegevens

Winkel informatie NAVTEQ
NAVTEQ is leider in een groeiende wereldmarkt voor digitale kaarten, verkeers- en locatiegegevens. NAVTEQ’s engagement voor kwaliteit en voortdurende innovatie heeft ertoe bijgedragen dat NAVTEQ’s omvangrijke digitale kaartinformatie de voorkeur heeft van vooraanstaande autofabrikanten, portable- en wirelessbedrijven, aanbieders van internetkaarten, vlootbeheerders en overheidsdiensten. Door de manier waarop mensen over kaarten denken en ermee omgaan radicaal te veranderen, voorziet NAVTEQ een wereld waarin iedereen gemakkelijker en veiliger dan ooit tevoren zijn weg kan vinden naar mensen, plaatsen en mogelijkheden.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


NAVTEQ aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.NAVTEQ.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van NAVTEQ kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
NAVTEQ heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van NAVTEQ als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor NAVTEQ belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, NAVTEQ, data, technische ondersteuning, digitale kaarten, verkeersgegevens, locatiegegevens, navigatie.

Verlopen aanbiedingen van NAVTEQ: