NHA Thuisstudies, van korte cursus tot complete opleiding

Winkel informatie NHA
De NHA is in de Benelux één van de grootste scholen voor thuis-cursussen. Meer dan 2 miljoen cursisten volgden in de afgelopen 75 jaar een cursus of opleiding bij de NHA.
De NHA is erkend/aangewezen door de minister van onderwijs, cultuur en wetenschappen. Hierdoor ben je verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.
De opleidingen bij het NHA zijn perfect te combineren met een baan en met een hobby. Als je slechts enkele uurtjes per week aan je studie kan zitten, breng je je carrière al in een stroomversnelling.
De slagingspercentages liggen tussen de 80 en 90%. En het makkelijkste is misschien nog wel dat je kan starten op elke dag van het jaar, wanneer het jou uitkomt.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


NHA aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.NHA.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van NHA .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
NHA heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van NHA .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor NHA belangrijk zijn: pleidingen, cursussen, cursus, opleiding, thuisstudie, nha, hobbyacademie, afstandsonderwijs, afstands onderwijs, schriftelijk onderwijs, schriftelijk studeren, thuis studeren, studie, studeren

Verlopen aanbiedingen van NHA: