NTI Thuis een opleiding of cursus volgen

Winkel informatie NTI
Het NTI is in de Tweede Wereldoorlog opgericht door Bram van Leeuwen. NTI is een afkorting van Nederlands Talen Instituut. Bram van Leeuwen startte op zijn zolderkamer met de cursus Engels waar op dat moment veel vraag naar was.
Het NTI bestaat al ruim 65 jaar en staat voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt jou momenteel meer dan 400 opleidingen aan: van korte cursus tot een volledige masteropleiding. Via de studies van het NTI kun je studeren waar en wanneer jij dat wilt. Uiteraard wel met de benodigde persoonlijke begeleiding. Persoonlijke ontwikkeling is zeer belangrijk in de huidige maatschappij waarin van jou verwacht wordt dat je steeds nieuwe kennis en vaardigheden tot je neemt. Met de diploma’s van het NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt. De kwaliteit van alle opleidingen worden door de afdeling Kwaliteitszorg zorgvuldig bewaakt en jaarlijks wordt de kwaliteit ook getoetst door de Onderwijsinspectie en het Kwaliteitscentrum examinering.
Kortom je kunt bij het NTI terecht voor MBO, HBO en Universitaire studies, maar ook voor één van de vele taalcursussen zoals: Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Turks, Portugees, Russisch en vele andere talen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


NTI aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.NTI.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van NTI kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
NTI heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van NTI als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor NTI belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, opleiding, opleidingen, cursus, cursussen, mbo, hbo, mba, university, blended learning, studeren, deeltijdopleiding, thuisstudie, combileren, basisopleiding, vakopleding, kerntraject, workshop, losse deelkwalificaties, arabisch, chinees, Duits, engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, marokkaans, nederlands, Nieuwgrieks, papiamento, Portugees, russisch, spaans, Turks, zweeds, boekhouden, loonadministratie, psychologie en counselling, makelaardij, bank- en verzekeringswezen, marketing en communicatie, management, detailhandel en horeca, orde en veiligheid, toerisme, uiterlijke verzorging en styling, woning en inrichting, voeding, sport, gezondheid, personeel en arbeid, juridisch, logistiek en transport, dierenzorg, ict, spoedcursus, 50 plus, dieren, huis, tuin, cultuur, creatief, O&O fondsen, reintegratiediensten, onderwijsdiensten, vacaturediensten, subsidide, gastouders, voordelen, MBA, MBA Primer.

Verlopen aanbiedingen van NTI: