Oxxio Slim met energie

Winkel informatie Oxxio
Oxxio is de slimme energieleverancier van groene stroom en gas, opgericht in 2000. Inmiddels is Oxxio de vierde energieleverancier van Nederland. Sinds 2005 heeft Oxxio de kracht van het Britse energiebedrijf Centrica achter zich, één van de grootste energieleveranciers van Europa. Begin 2008 is Oxxio gestart met de bouw van een eigen elektriciteitscentrale in Rotterdam, zo zijn ze vanaf 2010 naast energieleverancier ook energieproducent.
Oxxio maakt graag samen met jou serieus werk van energiebesparing, want dat is goed voor het klimaat én jouw portemonnee. Je bespaart vaak al snel veel energie met maar weinig moeite. De slimme producten en praktische diensten van Oxxio maken dat nog makkelijker! Zo heeft Oxxio onder andere de BespaarAssistent. De BespaarAssistent geeft je voor elke ruimte in huis praktische tips om energie te besparen. Je ziet meteen wat het je oplevert, in kWh of m3 en in euro’s. Elk huishouden is anders, ook als het gaat om energieverbruik. Bij Oxxio kies je daarom het energiepakket dat bij jou past en het voordeel kan hierbij oplopen tot honderden euro’s. Wacht dus niet langer en kijk nu welk pakket het beste bij jou past. Oxxio, slim met energie.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Oxxio aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Oxxio.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Oxxio kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Oxxio heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Oxxio als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Oxxio belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Oxxio, energie, stroom, gas, pharox ledlamp, longlites, energieleverancier, energie besparen, voordeel, gratis, pakkettest, scherpe tarieven, scherpe energie tarieven, contact, aanmelden, klant worden, pakket a laag verbruik, pakket b, gemiddeld verbruik, pakket c hoog verbruik, gratis stroom, tijdschakelklok, groene stroom, bespaarpakket, klantenservice.

Verlopen aanbiedingen van Oxxio: