Ozowiezo Alledaagse oplossingen

Winkel informatie Ozowiezo
Ozowiezo wordt gerund door JanJaap Venema en Diana van Ewijk. Ozowiezo ontwikkelt oplossingen voor alledaagse problemen in het leven van ouders met kinderen. Hierbij kun je denken aan de HappyWrapper. De HappyWrapper is een opvouwbaar broodtrommeltje en placemat in één. Handig voor bij het overblijven of op vakantie. Nog een voorbeeld van een handig product is de Clip-a-Gogo. Met de Clip-a-Gogo maak je in een handomdraai een schone en stevige slab van bijvoorbeeld een servetje, theedoek of zakdoek. Tevens is de Clip-a-Gogo ook heel handig als knuffelhouder. Op de site van Ozowiezo vind je nog veel meer handige producten voor alledaagse problemen. Neem dus zeker eens een kijkje en laat je verrassen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Ozowiezo aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Ozowiezo.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Ozowiezo kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Ozowiezo heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Ozowiezo als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Ozowiezo belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Ozowiezo, sowieso, zowiezo, BinkyBaby, BoobyTag, Clip-a-Gogo, HappyWrapper, webshop, babyartikelen, borstvoeding, shop, cadeauservice, oplossingen, problemen, broodtrommeltje, slab, borstvoeding, knuffelvriendje, drukknoopje, fleece, pluche, arie, koos, mies.

Verlopen aanbiedingen van Ozowiezo: