Pixum Fotoservice

Winkel informatie Pixum
Pixum is een zeer belangrijke aanbieder van online fotoservices. Pixum is oorspronkelijk gestart in Duitsland maar heeft later haar vleugels uitgeslagen over heel Europa. Naast het online samenstellen en laten afdrukken van foto-albums, doet Pixum ook aan goedkope en professionele belichting van digitale foto’s. Naast het drukken van foto-albums, drukt Pixum ook afbeeldingen op andere ondergronden, namelijk bekers, t-shirts, kaarten, fotolijstjes, kalenders en puzzels.
Pixum hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit en service. Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën. In meer dan 40 tests door vakbladen, tijdschriften en consumentenbonden scoort Pixum altijd hoog en is regelmatig testwinnaar.
Maak dus nu met jouw digitale foto’s heel eenvoudig kwalitatief hoogwaardige fotoboeken met professionele binding, fotokalenders, fotocadeaus, fotoposters, canvas foto’s, fotokaarten of gewoon klassieke fotoafdrukken.
Naast het kunnen afdrukken van je foto’s e.d. kun je bij Pixum ook gratis online fotoalbums aanmaken en op deze manier foto’s delen met je vrienden familie. Hiervoor krijg je 1 gigabyte gratis opsagruimte.

Ben jij geïnteresseerd in één van deze producten? Neem dan eens een kijkje in deze webwinkel.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Pixum aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Pixum.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Pixum .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Pixum heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Pixum .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Pixum belangrijk zijn: Fotoboek, fotoservice, digitale foto’s, fotoboek bestellen, fotocadeaus, fotokalenders, foto-ontwikkeling, foto’s ontwikkelen, foto’s bestellen.

Verlopen aanbiedingen van Pixum: