RWE The energy to lead!

Winkel informatie RWE
RWE is een leverancier van stroom en gas. Dit doen zij aan meer dan 350.000 gezinnen in Nederland. In totaal zijn er ongeveer 350 medewerkers werkzaam bij RWE die ervoor zorgen dat alles goed verloopt en dat de juiste service geboden word aan de klant. Bij de werknemers staat betrouwbaarheid, deskundigheid en sympathie op nummer 1. RWE wil jou persoonlijk van dienst zijn. Naast Nederland is RWE ook actief in andere landen. Het hoofdkantoor van RWE is gevestigd in Duitsland. In totaal zijn er ongeveer 64.000 mensen werkzaam bij RWE. In totaal wordt er een omzet gemaakt van 42 miljard euro. Met RWE kies je voor zekerheid. Doordat RWE een grote speler is op de europese markt kan zij stroom en gas leveren tegen een zeer scherpe prijs. Hiervan kan jij mee profiteren.

RWE heeft een aantal projecten lopen waarmee ze voorop willen lopen op het gebied van groene stroom! Hierbij kan je denken aan: windparken voor de Nederlandse Kust en afvang van CO2. Daarnaast is RWE bezig met een Hypermoderne centrale in de Eemshaven. Geïnteresseerd in de producten van RWE? Neem dan een kijkje op hun website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


RWE aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.RWE.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van RWE .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
RWE heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van RWE .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor RWE belangrijk zijn: Energie, klimaat, stroom, groen, RWE, oversluiten, windparken

Verlopen aanbiedingen van RWE: