Saluer Kerstkaartje, kerstmis, verjaardag, verjaardagskaartje

Winkel informatie Saluer
De webshop van Saluer bestaat niet meer. Saluer.nl is overgenomen door mistergreetingcard.com.
Saluer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in wenskaarten. De naam zegt het al: “Groeten”. Met een kaartje van Saluer zeg je hallo tegen iemand die je kent. Op de website van Saluer maak je zelf postkaarten en wenskaarten. De kaarten die je online maakt wordt afgedrukt en verstuurd naar de personen die je hebt opgegeven. Dit kan uiteraard naar vrienden, familie, kenissen en collega’s. Bij Saluer maak je bijvoorbeeld: verhuiskaarten, uitnodigingen, vakantiegroeten of wenskaarten. De kaarten worden verstuurd met jouw groet erop.

Wil jij voor een bijzondere gelegenheid een kaartje versturen? Neem dan eens een kijkje op deze website om het jezelf erg makkelijk te maken.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Saluer aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Saluer.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Saluer .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Saluer heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Saluer .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Saluer belangrijk zijn: Kerstkaartje, kerstmis, verjaardag, verjaardagskaartje, ,