Scapino Schoenen, mode en sport

Winkel informatie Scapino
Scapino is ooit begonnen als prijsvechter in de schoenenbranche en heeft ondertussen meer dan 200 winkels, waarvan 30 in België en 6 in Duitsland. Momenteel is Scapino de grootste aanbieder op het gebied van mode, schoenen en sport- en vrijetijdsartikelen. Scapino houd de trends op het gebied van schoenen en kleding nauwkeurig in de gaten en daardoor is het assortiment altijd up to date. Uiteraard zijn alle producten bij Scapino voordelig geprijsd, en vind Scapino jou als klant het belangrijkste. Dat de klant centraal staat heeft zich dan ook vertaald, samen met de andere waarden van Scapino tot het concept ‘Klanthousiast’. Iets waar elke medewerker van Scapino van op de hoogte is en moet zijn.

De webwinkel van Scapino is zeer gebruiksvriendelijk van opzet en heeft dan ook als eerste webwinkel van Nederland het Waarmerk drempelvrij gekregen van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl. Voor vele producten shop je voordelig bij Scapino: laarzen, ballerina’s, pantoffels, pumps, sandalen, werkschoenen, borstels, veters, klompen, regenlaarzen, wandelschoenen, blouses, broeken, jacks, shirts, tunieken, fitness accessoires, skates/skeelers. Kortom te veel om op te noemen. In de webshop van Scapino is dit allemaal 24/7 te bekijken en aan te schaffen. Scapino. Dat loont.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Scapino aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Scapino.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Scapino .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Scapino heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Scapino .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Scapino belangrijk zijn: schoenen, kleding, mode, sport, scapino,dr visser

Verlopen aanbiedingen van Scapino: