Seatwave The fan to fan ticket exchange

Winkel informatie Seatwave
Seatwave is een online marktplaats waar fans Tickets kunnen kopen en Tickets kunnen verkopen. Seatwave is opgericht door een groep mensen, die van mening is dat het kopen van Tickets en het verkopen van Tickets simpel en veilig moet zijn. Aangezien dit niet het geval was hebben we een service ontwikkeld die dit wel mogelijk maakt.
Op Seatwave hebben fans de mogelijkheid om kaartjes te kopen en verkopen voor allerlei concerten. Maar ook voor het theater of sportevenementen. Denk bij theater vooral aan: Musicals, toneelstukken, caberet, dans. En voor sport heeft seatwave de volgende rubrieken: Rugby, Cricket, Boksen, Voetbal, Motorsport, Tennis, Paardenraces, Golf enz.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Seatwave aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Seatwave.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Seatwave .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Seatwave heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Seatwave .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Seatwave belangrijk zijn: U2 tickets, Michael Jackson tickets, Pinkpop kaarten, Lowlands kaarten, Sensation tickets