Selexyz Online boeken bestellen, thuisbezorgd of ophalen in de boekhandel

Winkel informatie Selexyz
Selexyz is in Nederland marktleider in de verkoop van boeken en is onderdeel van Boekhandels Groep Nederland (BGN). Selexyz verkoopt veel aan consumenten en studenten, maar verzorgt ook enkele diensten voor de zakelijke markt. Selexyz heeft 15 consumentenwinkels op prachtige locaties in het hart van verschillende grote steden. Hier bieden ze een breed en diep assortiment algemene boeken, boeken voor professionals en opleidingsboeken aan. Daarnaast heeft Selexyz nog ruim 20 studentenfilialen in de buurt van hogescholen, universiteitsgebouwen en acacdemische ziekenhuizen.
Uiteraard kun je bij Selexyz ook online terecht. De site van Selexyz is overzichtelijk ingedeeld in enkele genres, waaronder: literatuur, kind & jeugd, kunst & cultuur, vrije tijd, management & economie, informatica, wetenschap, lichaam & geest, regionale boeken. Daarnaast vind je er enkele bestsellerslijsten op het gebied van literatuur, non-fictie en kinderboeken. Je vindt bij Selexyz dan ook meer dan 800.000 titels. Op Selexyz kun je eigenlijk terecht voor alle boeken waar je naar op zoek bent. Selexyz is dan ook niet voor niks de grootste kwaliteitsboekhandel van Nederland met boekhandels door het hele land.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Selexyz aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Selexyz.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Selexyz kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Selexyz heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Selexyz als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Selexyz belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Selexyz, boeken, luisterboeken, e-books, e-readers, eboeken, studieboeken, selexyzebooks, selexyz studieboeken, selexyz.nl, boek bestellen, titel, auteur, genre, literatuur, kind, jeugd, kunst, cultuur, vrije tijd, management, economie, informatica, wetenschap, lichaam, geest, regionaal, regionale boeken, non-fictie, kinderboeken, boekenlijstzoeker, boekenlijst.

Verlopen aanbiedingen van Selexyz: