Shenza Juwelen en sieraden online ontdekken en online kopen

Winkel informatie Shenza
Shenza is ontstaan uit een passie voor reizen en sieraden. De mensen achter Shenza houden van het verre Oosten, de oorsprong van onze prachtige collectie. Al dit moois willen ze delen met iedereen die schoonheid van binnen én van buiten waardeert. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Shenza namelijk hoog in het vaandel. Daarom importeert Shenza rechtstreeks vanuit parelkwekerijen en sieradenateliers die zij allemaal persoonlijk bezoeken. Ter plekke verzekert Shenza zich er van dat de internationale standaarden voor welzijn van mensen en milieu strikt worden nageleefd. Zo kunnen zij mooie en eerlijke sieraden bieden tegen betaalbare prijzen. Shenza is een merk van West Meets East bv.
Shenza.nl, een schat aan parelsieraden, biedt een exclusieve en uitgebreide sieradencollectie aan van trendy, elegante en feestelijke eyecatchers. De parel is een fel begeerd juweel en een van de toppers voor het komende seizoen.
De stijlvolle sieraden worden aangeboden als scherp geprijsde mode accessoire. De sieraden kosten tussen de € 15,- en €300,- en zijn direct geïmporteerd uit de parelkwekerijen in Azië, speciaal ontworpen om “van een vrouw de mooiste te maken.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Shenza aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Shenza.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Shenza kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Shenza heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Shenza als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Shenza belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, sieraad, sieraden, juweel, juwelen, parelsieraad, parelsieraden, parel, parels, colliers, kettingen, chokers, armband, oorbellen, ringen, sieradenset, accessoires, elegante parels, trendy parels, feestelijke parels, budget parels, bruidssieraden, colliers lang, colliers middel, colliers kort, bruin, geel, gemengd, goud, grijs, groen, paars, roze, wit, zwart.

Verlopen aanbiedingen van Shenza: