Shick Catwalktrendy schoenen voor dames en meiden

Winkel informatie Shick
Shick, oftewel ‘Shoekick’ staat garant voor de ultieme kick op het gebied van schoenen voor vrouwen die bij elke outfit matchende schoenen willen. Fashionable, trendy, sexy met de keuze uit flats, pumps, booties en sandalen. De collectie van Shick wordt elke maand uitgebreid en is dus altijd verrassend, hot en volgens de laatste trends van de catwalk.
Shick heeft een store in Amsterdam, maar is ook te kop in ruim 50 Dolcis winkels. In de online shop kan uiteraard dag én nacht geshopt worden.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Shick aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Shick.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Shick kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Shick heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Shick als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Shick belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Shick, Shoes, schoenen, boots, trendy, high fashion, low budget, catwalk.

Verlopen aanbiedingen van Shick: