Simpel Goedkoop sim only bellen

Winkel informatie Simpel
Simpel is een onafhankelijke en snel groeiende aanbieder van sim-only abonnementen voor mobiele communicatie in Nederland. Simpel maakt in heel Nederland gebruik van het KPN netwerk. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit.
De mobiele abonnementen en de aanvullende diensten verkoopt Simpel via de gespecialiseerde telecomvakhandel met in totaal ruim 100 verkooppunten. Daarnaast verkopen ze hun mobiele abonnementen en diensten via diverse grote internetaanbieders en natuurlijk via hun eigen internetwinkel.
De missie van Simpel luidt: “Simpel maakt mobiel bellen goedkoper, duidelijker en beheersbaar voor iedereen”.
Simpel is bovendien de enige aanbieder in Nederland die iedereen accepteert als abonnee zonder een kredietcheck uit te voeren.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Simpel aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Simpel.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Simpel .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Simpel heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Simpel .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Simpel belangrijk zijn: sim only, aanbieding simonly, simkaart, sim, kaart, mobiel, abonnement, gsm ,kpn, network, belminuten, sms, belbundel, smsbundel, prepay, abonnementen, prepaid, goedkoop, bellen, toestel, tarieven